Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων κατάφερε να πετάξει στο δρόμο 120 εργάτες

«Λουκέτο» στην εταιρεία «ΦΗΜΗ ΠΑΚ» έβαλε χτες το πρωί, η εργοδοσία μη μπορώντας να συνεχίσει την λειτουργία του  τυπογραφείου μετά τον πόλεμο που της είχε κηρύξει η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων με τις συνεχιζόμενες απεργίες , επισχέσεις και στάσεις εργασίας. Για μια ακόμη φορά το ΚΚΕ τα κατάφερε να κλείσει μια ακόμη Ελληνική βιομηχανία και να στείλει στην ανεργία 120 εργάτες.


Επιπρόσθετα, οι εργάτες είναι απλήρωτοι εδώ και 8 μήνες λόγο της οικονομικής κρίσης και της αδυναμίας παραγωγής του εργοστασίου από τις συνεχιζόμενες απεργίες και τις επισχέσεις εργασίας. Η αδυναμία εξυπηρέτησης των πελατών της «ΦΗΜΗ ΠΑΚ» οδήγησε σε πλήρη οικονομικό αδιέξοδο το εργοστάσιο και στο λουκέτο.

Την ίδια μέρα η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων συνέχισε την κοροϊδία και τα επαναστατικά πειράματα  προχωρώντας σε παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ Παλλήνης, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, απαιτώντας την καταβολή του επιδόματος επίσχεσης!!! (σταματήστε να δουλεύεται και να εξαπατάται τους εργάτες)

Στο τέλος η Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου έβγαλε και μια  ακόμα Μπούρδα!!! ανακοίνωσή όπου καταγγέλλει την ενέργεια της εργοδοσίας ως «αντεργατική και τρομοκρατική που στοχεύει να περάσει στους εργαζόμενους κλίμα απογοήτευσης και υποχώρησης, από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους». 

Και το καλύτερο εδώ* τώρα που κατάφεραν να κλείσουν την «ΦΗΜΗ ΠΑΚ» ζητούν να ανοίξει!!!@@@#%#*&((& συντρόφια θα μας τρελάνετε τελείως;;;

*Ταυτόχρονα καλεί «τους εργαζόμενους μαζί με το σωματείο τους, τη σωματειακή επιτροπή να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω, από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους!!!, να σφυρηλατήσουν την ταξική τους ενότητα, να κλιμακώσουν την πάλη τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, να ανοίξει άμεσα το εργοστάσιο». Καλεί επίσης όλα τα σωματεία, τις λαϊκές επιτροπές να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων της ΦΗΜΗ - ΠΑΚ. (ποιον αγώνα , αφού κατάφεραν να κλείσουν το εργοστάσιο τώρα άντε γεια συντρόφια)

Χτες το απόγευμα, έγινε σύσκεψη των εργαζομένων και της Σωματειακής Επιτροπής του εργοστασίου με την Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου και την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων (τώρα σώθηκαν οι εργαζόμενοι), η οποία αποφάσισε να οργανωθεί ο αγώνας των εργαζομένων με πρώτο βήμα τη διοργάνωση Γενικής Συνέλευσης σήμερα!!!
(μετά την ανεργία και λίγο μπλα-μπλα δεν βλάπτει για να εξορκίσουμε το κακό!!! ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΆ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΝΣΈΡΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ και μετά τον πούλο.-).

Συντρόφια, μήπως!! (λέμε τώρα και εμείς τα χαζά!!!) μήπως ήρθε η ώρα να βγάλετε και μια ανακοίνωση για την εισαγόμενη τυπογραφεία από την Βουλγαρία που καταστρέφει τα Ελληνικά τυπογραφεία και οδηγεί στην ανεργία τους Έλληνες εργάτες;;;
 Συντρόφια, θα πείτε την Αλήθεια στον Έλληνα εργάτη;
Τα εναπομείναντα τυπογραφεία είναι πλημμυρισμένα από τους λαθρομετανάστες, τα λεγόμενα "ταξικά μας αδέλφια" και δεν προσλαμβάνουν ποια Έλληνες. Συνάδελφε θα σε αντικαταστήσουν σιγά-σιγα τα κομματόσκυλα με τα "ταξικά σου αδέλφια" χωρίς να το πάρεις χαμπάρι!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------