Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Είναι χιλιάδες τα «λιονταράκια του Χαλιφάτου»

Για πρώτη φορά ένα παιδί αποκεφάλισε αιχμάλωτο του Ισλαμικού ΚράτουςΠρόκειται για παιδιά προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας που έχουν περάσει από στρατιωτική εκπαίδευση και σκληρή ιδεολογική κατήχηση μετά την στρατολόγηση τους από σχολεία, τεμένη και δημόσιους χώρους.

 Ένα «λιονταράκι του Χαλιφάτου» που έχει στρατολογηθεί από τους ισλαμιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) αποκεφάλισε αξιωματικό του συριακού στρατού, που τεκμηριώνεται με οπτικό υλικό, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μιας οργάνωσης που καταγράφει τις εξελίξεις του πολέμου στη Συρία.

Ο Σύρος αξιωματικός είχε αιχμαλωτιστεί από τους τζιχαντιστές του ΙΚ, σύμφωνα με τον Ράμι Αμπντελ Ραχμάν, διευθυντή του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που έλαβε αντίγραφο του βίντεο.

«Πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση αποκεφαλισμού που διέπραξε ένα παιδί», επισήμανε ο Αμπντελ Ραχμάν. Μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχουν αποκεφαλίσει ή εκτελέσει σύρους πολίτες, στρατιώτες, μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων, στελέχη οργανώσεων αρωγής και δημοσιογράφους. 


Οπαδοί του Ισλαμικού Κράτος γελούν καθώς το βρέφος κλωτσά ένα κεφάλι
- Ανήκει σε Σύρο στρατιώτη που αποκεφάλισαν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------