Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Οι Έλληνες εργάτες έχουν αντικατασταθεί από τους ξένους εργάτες, τα λεγόμενα 'ταξικά" τους αδέρφια

Όλα τα τυπογραφεία και τα βιβλιοδετεία έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες. 
Οι Έλληνες εργάτες έχουν αντικατασταθεί από τους ξένους εργάτες, είναι χρόνια άνεργοι και δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, διότι έχουν σιχαθεί κάθε είδους εργατοπατέρες, που τους λένε πως πρέπει να τα βρούνε με τους ξένους εργάτες, που τους έχουν πάρει τις δουλείες, λέγοντας τους πως είναι ταξικά τους αδέρφια, δεν έχουν καμία ευθύνη που τους αρπάζουν τις δουλειές, αλλά φταίει ο καπιταλισμός και η πλουτοκρατία. 


Λες και ο καπιταλισμός και η πλουτοκρατία δεν είναι αυτή που δια μέσω των λαθρομεταναστών ως απεργοσπαστικό εργαλείο, δεν έχουν αφαιρέσει και συντρίψει τα εργατικά δικαιώματα των Ελλήνων εργατών.

 Με το να λες πως είσαι υπέρ των λαθρομεταναστών, υποστηρίζεις στο ακέραιο την πολιτική του καπιταλισμού και τις κεφαλαιοκρατίας, που τάχα λες πως είσαι αντίθετος και πολεμάς.

 Τέτοιοι πράκτορες του καπιταλισμού και της πλουτοκρατίας μέσα στο εργατικό κίνημα, είναι οι επαναστάτες αγωνιστές του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, και κάθε «αντιρατσιστικής» λέρας. Η κατάντια της σημερινής εικόνας,  το αποδεικνύει πανηγυρικά, πως η συμβίωση και ο κοινός αγώνας μεταξύ των ξένων εργατών και των Ελλήνων, είναι εκτός όλων των άλλων μια αντιδραστική ουτοπία, που ο μεγάλος δάσκαλος, ο Κάρολος Μαρξ, μαζί με τον Ένγκελς, είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένα.

 'Όσο τα σωματεία τα ελέγχουν οι κάθε είδους άθλιοι κομματικοί εργατοπατέρες, οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμία τύχη να κερδίσουν το παραμικρό. Απεναντίας, θα χάσουν ότι είχαν κερδίσει μέχρι τώρα. 

Με τέτοιες αφίσες, σε αγαστή συνεργασία με τους λαθρό-εισβολείς 
που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, εκθρέφετε μια νέα γενιά αυγών 
του φιδιού (εκατοντάδες χιλιάδες φίδια λέμε).
 Στην Ελλάδα υπάρχει υψηλό ποσοστό ανεργίας, Η ανεργία πλήττει και τα δύο φύλα. Γεγονός επίσης είναι, ότι αλλοδαποί μετανάστες "νόμιμοι" και μη νόμιμοι, κατέχουν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Τις θέσεις εργασίας κατέχουν αλλοδαποί πάσης φυλής και παντός χρώματος, με αποτέλεσμα, να παραμένουν άνεργοι οι Έλληνες. Για τους άνεργους Έλληνες, ελάχιστες ή μηδενικές είναι οι πιθανότητες εξεύρεσης εργασίας.
Έτσι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα, διαδραματίζουν ρόλο, στην αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα με το παραεμπόριο το οποίο ασκούν πλήττουν το υγιές εμπόριο και διακινούν μαύρο αφορολόγητο χρήμα, δολοφονικό για την ήδη νοσούσα σοβαρά εθνική μας οικονομία.
 Η Ελλάδα βασίζει την «πρόοδό» της στην εξαθλίωση του εργατικού δυναμικού.
Δεν θα μπορούσε όμως να επιβληθεί με κανένα τρόπο οι εξαθλίωση των Ελλήνων αν ήδη δεν υπήρχαν στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες με τη φτηνή προσφορά εργασίας από μέρους των. Έτσι η ύπαρξη των λαθρομεταναστών χρησιμοποιείται σαν μοχλός πίεσης.

Ας όψονται λοιπόν όλοι οι αριστεροί "κομμουνιστές" που με την υποστήριξή τους στους λαθρομετανάστες βασίζουν τη διεθνιστική τους αλληλεγγύη στη δυστυχία του ελληνικού Λαού. Το όφελος από την ύπαρξη και νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα τελικά αποβαίνει στις τσέπες των καπιταλιστών σε χρήμα και στα κόμματα της αριστεράς σε ψήφους  εξαθλιώνοντας των Ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους.-

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------